Villahuuralgarve.jouwweb.nl
Home » Area

Omgeving

De villa is gelegen op 800m van het centrum van Carvoeiro, met zijn vele restaurantjes, barretjes, winkeltjes en het centrale plein aan het strand, waar in de zomermaanden elke avond lifemuziek wordt gemaakt.

Volgens velen is Carvoeiro het leukste dorp van de Algarve, het heeft niet de lange zandstranden van Praia da Rocha, niet het wilde nachtleven van Albufeira, maar alles wat een vakantie aangenaam kan maken is hier te vinden. 

Gezellige stranden, met strandtentjes, U heeft het voor het kiezen, drukkere of rustige. In en om Carvoeiro zijn vele uitstekende restaurants, doch ook de goedkope, goede typisch portugese restaurantjes, vele cafés, waarvan 2 nederlandse, winkeltjes, supermarktjes, terassen, tennisparken, disco en zelfs een strip club.... kortom een ideaal vakantiedorp voor jong en oud.

Als u vanuit de villa 500m naar rechts loopt, richting het centrum, vind U al de eerste ( Europese keuken ) restaurants en een supermarktje, gaat u naar links dan vind U na 500m al de eerste portugese restaurantjes, waar U voor € 7,- al een lekkere daghap kunt eten inclusief een drankje en koffie na. Hier kost een koud flesje bier op het terras ( 0,33cl ) nog 1 euro..... 

De Portugese keuken is wereldwijd bekend, kijk naar de video, wordt het niet tijd portugal te ontdekken en uw verblijf in Casa Renata te boeken ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2toQzEqC5WQ

Op 4 kilometer vanaf de villa treft U het authentieke vissersplaatsje Ferragudo, eveneens bekend om zijn vele ( vis ) restaurantjes, smalle straatjes en het gezellige plein in het centrum.

Omdat de Algarve zoveel te bieden heeft en de villa in heuvelachtig gebied is gesitueerd, adviseren wij U een auto te huren, U kunt fantastische tochten maken naar de mooie stranden, de westkust of de bergen in. kijk naar de video´s, hebben we teveel gezegd ?

 https://www.facebook.com/media/set/?set=vb.235017493262248&type=2

Voor de golfliefhebbers is de Algarve een walhalla, binnen een straal van 40 kilometer kunt U kiezen uit 30 18-holes banen !

In 2012, de Algarve was de winnaar van de European World Travel Awards als Europa´s beste strand bestemming en Europa´s beste Golf bestemming en in 2013 is de Algarve wederom winnaar als beste strand bestemming en beste Golf bestemming van Europa ! 

http://www.worldtravelawards.com/award-europes-leading-beach-destination-2012