Villahuuralgarve.jouwweb.nl
Home » Interieur

Interieur

Entree

De ruime, ronde entree is voorzien van een comfortabele 2 persoons sofa, schuifpui naar het grote terras en een toilet.Vanuit de entree kunt U links naar de slaap- en badkamers en rechts naar de keuken, eet- en woonkamer.

Woonkamer

De grote woon-eetkamer is split-level, vanuit de eethoek kijkt u door de grote schuifpui uit over het terras, tuin en zwembad. Een brede trap van 5 treden leidt naar de ruime woonkamer.Met 2 ruime 2 persoons zitbanken en 2 ruime fautueils kunt U hier heerlijk relaxen of nederlandse TV kijken en door de grote schuifpui komt U op een 2e, klein terras met uitzicht op de tuin en het zwembad.

In het voor- en naseizoen kunnen de avonden fris zijn in de Algarve, dan kunt U de grote open haard aansteken voor een warme, romantische avond.

Slaapkamers

Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van het huis en netjes ingericht met veel kastruimte.

Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van het huis met een schuifpui die toegang geeft tot het grote terras en zwembad. Beide slaapkamers maken gebruik van 1 centrale badkamer.

Slaapkamer 3 is eveneens gelegen aan de achterzijde van het huis met een schuifpui die toegang geeft tot het grote terras en zwembad en heeft een badkamer en suite.

Alle slaapkamers zijn voorzien van ruime aaneengeschoven 1-persoons bedden ( 95x200cm ).

Badkamers

De badkamers zijn ruim en mooi gedecoreerd en beiden voorzien van een bad met douche, dubbele wastafels met stopcontacten een grote spiegel, toilet en bidet.

Keuken

De keuken is uitgerust met een koel-vries combinatie, koffiezetter, afwasmachine, magnetron, broodrooster, waterkoker, mixer, sinasappel-pers, 4 pits gasfornuis met oven en alle overige benodigdigdheden zoals borden, bestek, pannen, bekers en glazen. Er is eveneens toegang tot een klein terras met uitzicht over de heuvels, waar U tijdens het koken een drankje kunt nuttigen.